تسهیلات بلند مدت دولت

تسهیلات بلند مدت دولت ( وزارت علوم و تحقیقات و فن آوری ) با اقساط

مدارک لازم جهت ارائه به صندوق رفاه :

1 -  اخذ فرم وام بلند مدت دولت از قسمت " دریافت انواع فرم های وام "

2 -  ارائه سند تنظیمی ( تعهد محضری ) توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور

3 -  ارائه تصویر آخرین حکم استخدامی ضمان ( کارکنان رسمی یا پیمانی دولت و یا تصویر حکم بازنشستگی کارمندان بازنشسته )

4 -  ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن بازنشسته ( خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری )

5 -  ارائه تصویر شناسنامه ، کارت ملی ( پشت و روی کارت ) متقاضی و ضامن

شرایط عمومی دریافت وام بلند مدت:

* دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئونات دانشجوئی

* دارا بودن اولویت نیاز مالی

* مشروط نبودن بیش از یک ترم

* عدم بدهی به صندوق رفاه ( اقساط معوق و چک برگشتی )

توجه : جهت دریافت فیش واریز دانشجویان باید قبل از پایان طبق سنوات تحصیلی به صندوق رفاه

به مبلغ وام شهریه بلند مدت 4 % کارمزد تعلق می گیرد که زمان محاسبه آن از شروع نیمسال تحصیلی دریافت وام تا پایان مدت بازپرداخت وام می باشد .

تاریخ سررسید اقساط برای کلیه دانش آموختگان 9 ماه پس از فراغت از تحصیل می باشد . (طبق سنوات تحصیلی ) در مورد آقایان که مشمول نظام وظیفه می باشند بعد از آن دوره می باشد .

دانشجویان انصرافی ، ترک تحصیل و اخراجی ملزم به پرداخت یکجای کامل وام های دریافتی خود می باشند .

دانشجویانی که از وام بلند مدت دولت استفاده نموده اند موظفند دو هفته قبل از تسویه حساب فارغ التحصیلی به صندوق رفاه مراجعه نمایند .

جهت تسویه کل بدهی وام دولت : باید کل مبلغ اعلام شده از سوی صندوق رفاه طی تراکنش اینترنتی از طریق سایت swf . ir  منوی پورتال دانشجویی به حساب صندوق رفاه وزارت علوم واریز شود .

زمان انتظار برای تسویه نهائی از زمان پرداخت به مدت سه روز

جهت تقسیط وام دولت : واریز ده درصد کل وام های ماخوذ از وزارت علوم به حساب آن وزارتخانه

زمان انتظار برای تسویه نهائی به مدت سه روز از زمان پرداخت ده درصد

تسویه وام صندوق رفاه : 1 – دریافت فیش واریزی از صندوق رفاه واحد 2 – مراجعه به بانک ملی و واریز بدهی به حساب شماره 0110519430003 به نام صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر و واریز فیش در همان روز

زمان انتظار برای تسویه نهائی از زمان واریز فیش به مدت 24 ساعت ( در غیر اینصورت تضمین مسترد نمی گردد )

اشتباه واریزی توسط دانشجو و واریز بدهی صندوق رفاه به سایر حساب های جاری دانشگاه غیر از حساب فوق عودت داده نمی شود و مسئولیت آن به عهده دانشجو می باشد .

توجه : صدور و ارسال هرگونه تائیدیه تحصیلی و ارسال ریز نمرات و همچنین معرفی به حوزه نظام وظیفه منوط به صدور دفترچه اقساط وام و انجام تعهدات قانونی می باشد. ( وفق بخشنامه ها و مقررات و ضوابط وزارت علوم )

شماره تماس صندوق رفاه دانشجویان واحد بهشهر : 01134538332

نمابر : 01134538325