بسیج دانشجویی

مسئول بسیج دانشجویی:
مدرك تحصيلي :

(0152)

بسیج دانشجویی دانشگاه از بدو تأسیس دانشگاه شروع به کار نموده است.بسیج دانشجویی یک تشکل راهبردی است که به فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)برای دفاع از اسلام ،انقلاب و پاسداری از اصول تغییرناپذیرنه شرقی نه غربی و جلوگیری از نفوذ ایادی بیگانه در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور تشکیل گردیده است و به عنوان بخشی از شجره طیبه بسیج در قالب یک شکل نظام یافته و ولایت مدار و پیشگام در میدانهای علم وسیاست و دینداری و خدمت در راستای تحقق دانشگاه اسلامی عهده دارماموریتهای ذیل می باشد:

- جذب ،آموزش،سازماندهی،حفظ وانسجام دانشجویان به منظور تحقق ارتش 20 میلیونی در جهت اهداف عالی انقلاب در دانشگاه مربوطه .

- تبیین و ترویج مبانی انقلاب اسلامی ،تقویت و تعالی مولفه های فرهنگ اسلامی و تفکر بسیجی در جامعه دانشگاهی ،ایفای نقش موثر در عرصه های دینداری،علم،سیاست،خدمات رسانیو مشارکت همه جانبه در حل چالش های اساسی نظام در حوزه های عمومی و تخصصی در دانشگاه مربوطه.

- هجمه به عوامل و پایگاههای فکری نظام سلطه و مقابله با تلاش دشمن و ایادی آن در تضعیف و تخریب بنیان های فکری،اعتقادی واخلاقی وپیشگیری از بحران های اجتماعی،سیاسی،فرهنگی در دانشگاه و تقویت آمادگی و روحیه جهادی برای دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی در جامعه دانشگاهی مربوطه .