نظام وظیفه

مسئول نظام وظیفهمحمد ابراهیمی پچتی
مدرك تحصيلي : دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی

- بررسي سوابق نظام وظيفه دانشجويان مشمول و صدور مجوز لازم جهت ثبت نام و ادامه تحصيل آنان در مقاطع مختلف (وروديهاي جديد).

- صدور در خواست معافيت تحصيلي براي دانشجويان مشمول مجاز به ادامه تحصيل.

- صدور گواهي فراغت ازتحصيل ، انصراف، اخراج و يا ترک تحصيل.

- صدور گواهي اشتغال به تحصيل ( اداره مشمولين طبق دستور العمل معاونت وظيفه عمومي   ناجافقط   مجاز به يک نوع گواهي اشتغال به تحصيل ميباشد و آن مربوط به معافيت کفالت مي باشد و در  بقيه موارد (صدور هرنوع گواهي اشتغال به تحصيل برعهده اداره مشمولين نمي باشد).

- هماهنگي مستمر با حوزه نظام وظيفه در جهت حل مشکلات دانشجويان مشمول و پاسخ گوئي به سوالات مربوط به نظام وظيفه دانشجويان مشمول.

اهم مقررات نظام وظیفه:

سنوات مجاز تحصیل دانشجویان دوره کاردانی  5/2  سال ، کارشناسی ناپیوسته 3 سال ودر دوره ی کارشناسی پیوسته 5 سال می باشد و اگر به هر دلیل سنوات تحصیل آنان از حد تصریح شده تجاوز نماید یا محرز گردد دانشجونمی تواند در مدت با قیمانده از تحصیل ، دروس دوره تحصیلی خود را به اتمام برساند، دانشگاه از تحصیل آنان جلوگیری نموده و عواقب آن متوجه خود فرد می باشد .

همچنین دانشجویان مشمولی که درخواست مرخصی تحصیلی می نمایند ، باید تعهد نمایند که در مهلت باقیمانده  تحصیلات خود را به پایان برسانند .

-عدم مراجعه بیش از دوماه دانشجویان مشمول به منزله انصراف و ترک تحصیل تلقی شده و مراتب پس از تسویه حساب با دانشگاه به معاونت وظیفه عمومی منعکس خواهد شد و اولین زمان غیبت آنان ملاک اقدام می باشد .

-مجوز خروج از کشور دانشجویان مشمول جهت مسافرت زیارتی، یک ماه  و جهت مسافرتهای علمی و سیاحتی حداکثر به مدت بیست روز در هر نیمسال صادر می شود . جهت درخواست مجوز خروج، با در دست داشتن گواهی از تور مسافرتی با ذکر تاریخ خروج و کشور موردنظر به امور نظام وظیفه مراجعه فرمایید.