معاون پژوهش و فناوری

رئیس اداره پژوهش و فناوری: فرشته مومنی

مدرك تحصيلي : دکتری آمار (گرایش استنباط)

سوابق کاری :

1. - عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر

پژوهش يكي از وظايف اصلي آموزش عالي در كشورها است و در دنياي كنوني بسيار پر اهميت مي‌باشد. اكثر مراكز علمي و صنعتي و بنگاه‌هاي اقتصادي در كنار فعاليت‌هاي جدي خود يك كارگاه تحقيقاتي و يا يك واحد آزمايشگاهي براي رشد و توسعه خود ايجاد مي‌كنند و اصولاً لازمه توسعه و پيشرفت را در فعاليت‌هاي پژوهشي مي دانند.

حوزه پژوهش در دانشگاه‌ها سعي دارد تا در عرصه‌هاي تحقيق، توليد علم و تكنولوژي بخصوص تكنولوژي‌هاي جديد پيشرو بوده و در جهت بهبود سطح كيفي جامعه گام بردارد. معاونت پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي سعي دارد تا در زمينه پژوهش‌هاي آكادميك در حد معيارهاي بين‌المللي و توليد علم و فناوري نو با تكيه بر توان اساتيد برجسته داخلي و پژوهشگران جوان شاغل به تحصيل در اين دانشگاه حركت كند و بر اساس چشم‌انداز بيست ساله نظام در سطح منطقه از نظر توليد علم به جايگاه برتري دست يابد.

معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بهشهر به عنوان ركن اصلي تحقيقات علمي و اجرايي در اين دانشگاه با سازماندهي مناسب امكانات، ايجاد بسترهاي مناسب براي فعاليت‌هاي پژوهشي و تحقيقاتي و طراحي و اجراي مناسب سيستم‌هاي عملياتي با اختصاص بودجه‌هاي لازم روند رو به رشد قابل توجهي را طي مي‌نمايد.

در چند سال گذشته كليه امور مربوط به پژوهش و تحقيق، انتشار كتب مناسب آموزشي، تعيين خط مشي مناسب براي انجام طرح‌هاي تحقيقاتي اساتيد، برگزاري سمينارها و كنفرانس‌هاي علمي، تجهيز كتابخانه و افزايش تعداد كتب، نشريات و نرم‌افزار تخصصي، ارتباط علمي با مراكز تحقيقاتي و صنعتي و مكانيزاسيون فعاليت‌هاي اجرايي در اين واحد دانشگاهي وجه همت اين معاونت بوده‌است و هر روز شاهد روند رو به رشد اين فعاليت‌ها مي‌باشيم.

حوزه معاونت پژوهشی

انديشه پژوهش، به عنوان افقي تابناك از انعكاس انوار درخشان استعدادهاي بشري، همواره راهگشاي انسان در پيچ و خم‌هاي دشوار زندگي بوده‌است، از اين رو پژوهش واژه‌اي‌ست با قدمت طولاني كه در قاموس دانشگاه معناي زيباتري مي‌گيرد.

اين معاونت عهده‌دار اموري از قبيل:

- بررسي طرح‌هاي تحقيقاتي اعضاء هيأت علمي و دانشجويان

- جمع‌آوري اطلاعات و آمار

- بورس‌ها

- امور كتابخانه

- مركز انتشارات علمي

- آزمايشگاه‌ها

- سمعي و بصري

- باشگاه پژوهشگران جوان

می باشد.

اهم فعالیت حوزه پژوهش و فناوری

- معرفي اعضاي شوراي پژوهشي واحد با نظارت رياست واحد و برگزاري مرتب جلسات شوراي پژوهشي.

- ايجاد شرايط لازم براي تشويق اعضاي هيأت علمي واحد به منظور ارائة طرح‌هاي تحقيقاتي، از طريق اعلام آيين‌نامه‌هاي سازمان مركزي به گروه‌هاي علمي.

- اطلاع از ميزان بودجة پژوهشي واحد در هر سال و ايجاد شرايط لازم به منظور هزينه كردن آن براي اجراي طرح‌هاي پژوهشي مصوب سازمان مركزي.

- شناسايي و معرفي اعضاي هيأت علمي محقق و دانشجويان مستعد به سازمان مركزي و ايجاد شرايط لازم براي حمايت از آنان.

- شركت مرتب در شوراي پژوهشي منطقة دانشگاهي.

- انجام مطالعات لازم در زمينة بازنگري و ارزشيابي فعاليت‌هاي پژوهشي واحد با توجه به خط‌مشي كلي دانشگاه.

- برقراري ارتباط با مراكز توسعه در سطح استان و منطقه براي دريافت اولويت‌هاي تحقيقاتي و ايجاد زمينه‌هاي مناسب به منظورهمكاري پژوهشي با اين مراكز.

- تهية تقويم سالانة برگزاري سمينارهاي واحد و اعلام آن به سازمان مركزي و نظارت بر حسن اجراي سمينارهاي مصوب.

- نظارت بر مركز كامپيوتر واحد و تهية آمارها واطلاعات مورد نياز واحد و سازمان مركزي و ارسال به موقع اطلاعات موردنظر به سازمان مركزي.

- نظارت بر حسن اجراي طرح‌هاي تحقيقياتي مصوب و ارائة گزارش‌‌هاي به‌موقع از روند اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي به سازمان مركزي.

- ارسال مرتب گزارش از فعاليت‌هاي تحقيقاتي واحد به معاونت پژوهشي سازمان مركزي.

- ادارة امور كتابخانه‌هاي واحد و تجهيز آنها به سيستم‌هاي كامپيوتري و خريد كتب و مجلات مورد نياز با هماهنگي رياست واحد.

- مشاركت در برنامه‌ريزي اهداف كلان دانشگاه ازاد اسلامي در قالب دفتر طرح و برنامه و بودجه.

- انجام خدمات سمعي و بصري مورد نياز واحد