معاون عمرانی

سرپرست حوزه عمرانی : بابک حسام زاده

مدرك تحصيلي : دانشجوی کارشناسی ارشد سازه

حرفۀ ناپیدا، قدمی پیش بگذار و از تاریکی بدرآی.

ویلیام ـ د ـ لوئیز

امروزه ما در یک دنیای پویا و مهیج زندگی می کنیم ، همه روزه پیشرفت های چشم گیـــری در علـوم وفنون اتفاق می افتد. توسعه ورشد اقتصادی ، پیشرفت اجتماعی و بهبود وضعیت حاصل مهارتی است که با استفاده از دانش وفّن آوری بدست آمده است.

بنابراین دنیا درحال تغییر است اما این تنها چیزی است که پیشرفت را بدنبال دارد.

بطوریکه با رویکرد مهندسی واستفاده از تئوری های کلاسیک مهندسی ارزش و مهندسی سیستم  و ... و ارائه طرحهای مطالعاتی در فرصتهای پیش آمده را مغتنم و انتظارات واحد دانشگاهی را برآورد نمود.

حوزه معاونت عمران این واحد دانشگاهی بعنوان پیشرو طرحهای عمرانی واحد دانشگاهی نقش بسزایی در راهبری وهدایت سیستم عمرانی، وظایفی بمراتب سنگین تر من جمله کلان گری ـ نیاز سنجی ـ برنامه ریزی ـ اقتصادی نمودن طرحها ـ ساماندهی تشکیلاتی نیروها ـ راهبری وهدایت نظارت وکنترل را دارد .

دانشگاه آزاد اسلامی بهشهر نیز با نیل به اهداف عالیه دانشگاه و با رهنمودهای ریاست محترم واحد    جناب آقای دکتر شیردل شهمیری، می رود که با عملی نمودن برنامه های تدوین شده واحد ، گام های بلند بالندگی را بردارد. جذب اعظمی از درآمد عمومی واحد ونیز استفاده از تسهیلات بانکی در بخش عمرانی، بستر لازم برای تامین این اهداف را مهیا ساخته است بطوری که با ارتقاء درجه واحد دانشگاهی ، حوزه معاونت عمران دانشگاه، برنامه های آتی خود را تدوین و با توصیه وتاکید ریاست محترم واحد، در دستور کار این حوزه قرارگرفته است.

امید است با تدوین برنامه های کاربردی وعملیاتی نمودن آن، بتوانیم در ادای دِین خود به این مرز و بوم و مردم شریف و بزرگوار آن موفق و سربلند باشیم.

اهداف:

- برنامه ریزی به منظور ایجاد فضاهای لازم شامل ساختمانهای آموزشی ، اداری ، رفاهی و سایر ساختمانهای مورد نیاز با کیفیت مطلوب به لحاظ معماری، سازه، اجراء در حداقل زمان ممکن و بادر نظر گرفتن صرفه و صلاح دانشگاه.

- ایجاد مجتمع های دانشگاهی و تجمیع مکانهای پراکنده با الویت استفاده از این مکان ها.

- دستیابی به استانداردهای ملی در زمینه فضاهای آموزشی، اداری ، رفاهی و غیره .

سیاست ها :

-  احداث بنا با حداقل قیمت و حداکثر سرعت و با کیفیت مطلوب

- اداره امورعمرانی با حداکثر کارائی و حداقل نیروی انسانی و هزینه.

- سرمایه گذاری از محل حداقل درآمد های واحد و استفاده از تسهیلات اعتباری بانک ها و سایر منابع.

- افزایش ضریب ایمنی و آسایش بهره برداران از ساختمانهای جدید دانشگاهی .

- توجه بیشتر به زیباسازی محیط همراه با محوطه سازی فضاهای دانشگاهی .

شرح وظایف :

- بازدید از اراضی موردنظر جهت مجتمع های دانشگاهی و تهیه گزارش بمنظور ارائه بمعاونت عمرانی سازمان مرکزی دانشگاه جهت اخذ تصمیم.

- تهیه و ارائه اطلاعات مورد نیاز طرح های جامع از قبیل شرایط جغرافیایی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فیزیکی موجود.

- تهیه و تأئید نقشه های اجرائی پروژه های کمتر از 1000 مترمربع زیربنا

- فراهم نمودن مقدمات اجرای پروژه ها و طرح ها

- اخذ نظر کمیسیون معاملات واحد و سازمان مرکزی دانشگاه در مورد میزان هزینه پروژه ها و طرح ها براساس مقررات مربوطه .

- تنظیم قراردادها در چارچوب متن تأئید شده معاونت عمران سازمان مرکزی دانشگاه

- نظارت بر اجرای پروژه ها و طرح ها و بررسی مقادیر کار و صورت وضعیت های ارائه شده از طرف پیمانکاران

- تهیه لیست مصالح مورد نیاز پروژه و ارائه آن قبل از شروع کار اجرائی به قسمت تدارکات جهت تأمین بموقع مصالح.

- فراهم نمودن امکانات کاری و وسائل و ابزار مورد نیاز کارگاه.

- فراهم نمودن امکانات نقشه برداری ، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و سایر نیازهای فنی پروژه و ارائه به قسمت های مربوطه.

- بازدید و اعلام نظر کارشناسی در ارتباط با املاکی که واحد قصد خرید یا اجاره آن را برای توسعه فضای مورد نیاز خود دارد و ارائه آن به مراجع ذیربط.

- برنامه ریزی برای انجام تعمیرات و نگهداری اتفاقی و دوره ای کلیه ساختمانها و تأسیسات واحد .

- تهیه و ارائه گزارش پیشرفت کارهای عمرانی واحد به معاونت عمران سازمان مرکزی دانشگاه .

سوابق کاری :

17 سال سابقه کاری مفید و مرتبط با رشته تحصیلی به شرح ذیل:

1)       سال 1377 الی 1379تکنسین دفتر فنیشرکت ساختمانی عمرانی عماد گسترآذین

2)       سال 1378 عضو اصلی ( از مؤسسین ) شرکت تعاونی ساختمانی1160 اسکان

3)       سال 1378تا حال عضو کانون سازمان ایرانگردان و جهانگردان جوان کاج با شماره عضویت 780100018

4)       سال 1380 عضو شورای ترافیک ـ شهرداری مراغه

5)       سال 1380 همکاری با شرکت ساختمانی سازه مسکن تبریز به عنوان سرپرست اجرایی ساختمانهای مخابرات تیپ روستایی آذربایجان شرقی

6)       سال 1380 الی 1388 کارشناس اجرایی حوزه معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه شامل طراحی نظارت و اجرا

7)       سال 1385 همکاری موقت با شرکت توسعه نیرو(T.N.C)بعنوان QCو بالانس متریال در کارگاه اشکذر یزد ( ساخت اسکلت فولادی از پروفیل سنگین برای کارخانه فولاد اهواز)

8)       سال1385 تا حال رئیس هیئت مدیره و عضو اصلی شرکت سوله سازان ساعی با فعالیت عمرانی راه سازی ـ ساختمانی

9)       سال 1386 تا 1390عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی

10)   سال 1390 تا کنون عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران