مسئول حراست

شماره تلفکس :

پست الکترونیک :

این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

الهم احرسنی بحراستک واحفظنی بحفظک

حضرت علی علیه السلام در توصیه های اکید خود به مالک اشتر: در زمینه نظارت بر عملکرد ونحوه مدیریت کاگزاران به شدت دقیق وپیگیر بوده ویکی از ویژگی های ناظران را صداقت و وفا دانسته اند . آن امام همام، صداقت را عامل بازتاب واقعیتها اعم از زشت یا زیبا ، وفاداری راعامل پایداری درعهد واجتناب از پیمان شکنی معرفی کرده اند.

حراست در لغت به معنای پاسداری و مراقبت کردن می باشد. از لحاظ عرف اداری، حراست به نهادی گفته میشود که در قلب تشکیلات یک سازمان وجود داشته و وظیفه مراقبت از سلامت اجزای ریز و درشت آن تشکیلات را در برابر انواع و اقسام انحراف های موجود به عهده دارد.

وظایف واختیارات حراست واحد دانشگاهی:

- ارائه مشاوره امنیتی و خدمات اطلاعاتی به بالاترین مقام اجرائی دانشگاه

- بررسی عملکرد واحد دانشگاهی ( مشکلات- آسیب ها- تهدید ها)

- نحوه نظارت بر حوزه های اجرائی واحد دانشگاهی

- نظارت و کنترل فعالیت های تشکل های سیاسی ، اقلیت و قومیت های واحد دانشگاهی

- حفاظت پرسنل ، اسناد محرمانه و IT

- ایجاد دبیرخانه و بایگانی محرمانه و ارائه پاسخ به سازمان های ذیصلاح در خصوص استعلام های محرمانه

- فعال نمودن ابزار های کنترلی قانونی درون دانشگاهی از جمله کمیته انضباطی

- دقت در گزینش و انتصاب مدیران میانی بر اساس توانایی، شایستگی و مسئولیت پذیری آنها در واحد دانشگاهی

- نظارت بر سفر خارجی کارکنان و اساتید

- نظارت بر فضای مجازی ورصد آن در واحد دانشگاهی

- افزایش ضریب حفاظت فیزیکی اماکن و ...

دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر بستری را فراهم می نماید تا در کلیه حوزه های کاری دقیق ترین اطلاعات در کوتاه ترین زمان دریافت، تجزیه وتحلیل و در جهت تصمیم سازی به مسئولین منعکس کند تا در پرتو این فعالیت ها شاهد شکوفایی هر چه بیشتر محیط مقدس دانشگاه باشد.

حراست این واحد دانشگاهی برخود فرض دانسته است تا به منظور تحقق دورنمای فوق الذکر:

- ساختار نو در حفاظت فیزیکی، پرسنلی، اسناد، مدارک و IT پی ریزی و بنا نماید.

- به محیط پیرامون خویش با نگاهی علم محور ، برنامه مدار و تحولگرا بنگرد.

- با شیوع مواد مخدر در بین دانشجویان ، کارکنان و اساتید  و انحرافات اداری و اجتماعی مبارزه نماید.

- ملجاء و پناه پرسنل در مواجهه با مشکلات باشد.

- راههای ارتباطی نو و دو سویه در راستای ارتباط با ارباب رجوع، اساتید، کارکنان و دانشجویان و ... طراحی و تعریف نماید.

دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر در راستای تحکیم ارتباطات خود با گرو ههای مختلف آماده دریافت شکایات ، گزارشات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان می باشد.

اطلاعات شما حتی اگر بسیار ناچیز به نظر برسد شاید برای رسیدن به هدفی که ما و شما به دنبال آن هستیم راهنمایی بزرگی باشد . بنابراین در جهت سالم سازی محیط ما را یاری نمایید.