کارشناس برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان

کارشناس برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان : مهندس مهدی مختارپور

مدرك تحصيلي : فوق لیسانس مهندسی نرم افزار کامپیوتر

معرفی حوزه برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان

برنامه‌ر‌یزی به عنوان شالوده حرکتی هر سازمان و موسسه پیش‌نیاز هرگونه اقدام و تصمیم‌‌گیری است. در این راستا و با توجه به اهداف آتی این واحد دانشگاهی، نیاز به ایجاد یک حوزه مستقل برنامه‌ریزی به شدت احساس می‌شد که در شرایط فعلی با حضور ریاست عالی دانشگاه در فروردین ماه سال 1395 حوزه برنامه­ ریزی و امور اقتصادی دانش­بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر راه­ اندازی و افتتاح گردید. این حوزه مقرر گردید با قسمت‌های تحت پوشش مختلف، فعالیت خود را آغاز نماید. حوزه برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان به عنوان یکی از حوزه‌های این واحد دانشگاهی با اهداف و ماموریت‌های چندگانه‌ای که معطوف به ماموریت‌های برنامه‌ریزی، نظارت راهبردی، امور اقتصادی دانش‌بنیان و آموزش نیروی انسانی است، ایجاد گردید.

ماموریت های اصلی حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان:

-   برنامه‌ریزی و تجزیه و تحلیل بودجه

-    نظارت راهبردی

-    امور اقتصادی دانش‌بنیان

-    آموزش نیروی انسانی

ماموریت:

1-    تهیه الگوی توسعه استراتژیک واحد  با همکاری حوزه­ های مختلف.

2-    تعامل در جهت تعیین وظایف عملیاتی حوزه­ های مختلف در راستای تحقق برنامه­ های استراتژیک دانشگاه.

3-    ارزیابی عملکرد واقعی حوزه‌های مختلف در مقایسه با برنامه های استراتژیک تدوین شده برای واحد.

4-    تعیین انحرافات ما بین برنامه­های کاری و عملکرد واقعی حوزه‌های مختلف واحد و کشف و گزارش دلایل این انحرافات به مسئولین مربوطه.

5-    تهیه و تلفیق بودجة سالانه واحد اعم از بودجه پژوهشی، جاری،  پیش بینی بودجه سال بعد.

6-     تعیین انحرافات مابین بودجه سالیانه پیش بینی شده حوزه‌های مختلف و عملکرد واقعی آن حوزه­ ها.

7-    بررسی دلایل انحرافات مابین بودجه سالیانه پیش‌بینی شده برای حوزه‌های مختلف و عملکرد واقعی آن و ارائه گزارش به مسئولین مربوطه در خصوص علل این مغایرت‌ها.

8-     تعامل با سازمان مرکزی جهت افزایش رتبه واحد دانشگاهی با توجه به پیشرفت حاصل شده.

9-    مدیریت و نظارت بر شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های آن‌ها.

10-  مطالعه میزان پیشرفت طرح‌های اقتصادی و مالی واحد دانشگاهی.

11-    بررسی و ارائه نظرات مشورتی در باره برنامه‌های اقتصادی و مالی بر اساس سیاست‌ها وخط مشی‌های تعیین شده.

12-  تجاری سازی فعالیت‌های ‌پژوهشی واحد دانشگاهی

13-   آموزش و توانمند سازی کارکنان در راستای اهداف واحد دانشگاهی.

14-   برنامه‌ریزی جهت انجام آموزش‌های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت.